Bodrum İstanbul Nakliyat

Bodrum İstanbul Arası Evden Eve Nakliyat , Asansörlü

Nakliye , Parça Eşya Taşıma ,Hizmeti Sunmaktayız.

 

Ankara merkezli firmamız istanbul’dan bodruma  parça taşıma , kople ev eşyası taşıma , parsiyel eşya taşıma hizmeti başlamıştır.

İstanbul’dan bodruma taşınmalar çoğalmıştır ve haliyle nakliye pazarın’da bu konuda payını almaktadır. Firmamız istanbul’dan bodruma evden eve nakliyat firmalarının kalitesi iş yapması insanları magdur etmeleri durumunu görmüş kaliteli ve güvenilir eleman kadrosuyla istanbul’un her bölgesin’de zamanın’da teslimat garantisi ile çalışmaktadır.

istanbul bodrum arası nakliyat

Biz kimiz ne iş yapıyoruz biz evinize alınan eşyaların taşınmasın’da size yenilikler sunarak taşıma işini çilesiz ve en az hasarla sizlere hizmet vermektedir. Uzman terbiyeli müşteriyle nasıl konuşmasını bilem elemanlar bünyemizde çalıştırmaktayız.

Haftanın 3 günü  açık kasa kapalı kasa araçlarımız bodrum ankara arası çalışmaktadır.

İsnatbul’dan bodrum’daki yazlığınıza evdeki fazlalık eşyalarınız taşıtmakmı istiyorsunuz uygun fiyat firma bulamadınızmı veya samimi bir kişi bulamadızmı firmamızı arıyarak parça eşya adeti veya kople eviniz için whatsaap’dan resim göndererek en uygun fiyatı alın.

Bodrum İstanbul arası nakliyat fiyatları ne kadar diye düşünüyorsanız eşya tesbiti yapılma’dan fiyat vermek abes olur. Sonradan çokacak sorunları en aza indşrmek için eşya tesbiti şarttır.

istanbul bodrum nakliye ambarları ile anlaşmamız mevcuttur ambar hizmetleri için istanbul da bulunan en iyi ambarcı arkadaşlar’la çalışmaktayız..

istanbul bodrum parça eşya nakliyat ambar

Hizmetlerimiz

Bodrum İstanbul Nakliyat Ambarı 

Bodrum İstanbul Evden Eve Nakliyat 

Bodrum İstanbul Yazlıklar Parça Taşıma 

Bodrum İstanbul Parsiyel Taşıma 

312 356 75 34 – 0538  676 26 18 – 0312 380 65 90 -0507 797 52 80 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir