Bodrum Bingöl Arası Nakliyat

Bodrum Bingöl Arası Evden Eve Nakliyat Şirketi Uygun Fiyatlar İçin Arayınız 

ankara ağrı arası nakliyat nakliye ambarı

Bingöl Bodrum Nakliyat Nasıl Yapılır

Bodrum Bingöl evden eve nakliyat firmamız, sizlere nakliyat hizmetlerimiz ve fiyatlarımız hakkında bilgi vermekten ve taşıma teleplerinizi karşılamaktan memnuniyet duyacaktır.    Piyasa koşullarına göre en uygun ev ve iş ofis gibi taşıma ücretlerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Bingöl nakliyat firmamızın gösterdiği özen ve kaliteli çalışma ile her türlü emniyet tedbirleri alınarak en iyi şekilde gerçekleştirilmektedir.

Eşyalarınızı taşıma işlemlerine başlamadan önce, evinizi inceleyerek bir çalışma, dolap, masa vitrin, gibi eşyaları dikkatli bir şekilde sökerek dikkatlice ambalajlarız.

Bingöl Bodrum Nakliye evden eve nakliyat, firması olarak tüm çabamız gerçekleştirdiğimiz evden eve nakliyat işlemlerini eniyi şekilde tamamlayarak müşteri memnuniyeti oluşturmaya yöneliktir.

 

Taşınma tarihinden önce ev veya büro eşyalarınız anlaşmalı 30 bin TL’lik Anadolu sigorta ile güvence altına alınıp sigortalanır. Sigorta süresi tüm eşyalarınız yeni adresinize taşınana kadar geçerlidir. Bir gün önceden demonte edilmiş ve ambalajlanmış ev eşyalarınız taşınma tarihinde araca diziminde tecrübeli ve uzman ustalarımız tafafından istifi yapılır.

Her kadromuzda; Marangoz, mantajcı, paketlemeci ,taşımacı, istif, ve şöför bulunmaktadır.Eşyalarınızın hasarsız bir şekilde taşınması için araca yerleştirilmesi çok önemlidir. Ambalajlanmış olan eşyalarınız araçta battaniye ile sarılır.

Bodrum Bingöl Nakliyat Ambarı nakliyat, yeni adresinizde eşyaların konulacağı ve mobilyalarınızın kurulacağı yerleri göstermek için bir kişi bulunması yeterlidir. Müşteri evim taşınmıştır ve eşyalarım istediğim gibi yerine kurulmuştur diyene kadar taşınma işlemi devam eder.

bodrum artvin şehirler arası nakliyat                                        

Ankara Keçiören Nakliyat

Tel : 312 356 75 34

Gsm : 0538 676 26 18

Tepebaşı Mah Alaybey Sokak No:10

Keçiören / Ankara

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir